Internationella modeprofiler

Det finns många kända modeprofiler att hålla koll på om man är intresserad av vad som händer i modevärlden. I följande inlägg kommer du finna några av de mest inflytelserika på den internationella spelplanen.

Donna Karen

När det kommer till kläder och detaljer som framhäver de kvinnliga sidorna så är Donna Karen helt klart i en klass för sig. Hennes stil är ganska diskret och ger en känsla av lyx och klass. Det här är den perfekta designern för klänningarna till alla tillfällen då man vill vara lite extra snygg.

Ralph Lauren

Ralph Lauren är ännu en amerikansk modeskapare som blivit väldigt förknippad med polotröjor för män. Det finns idag även kollektioner för kvinnor, och stilen är lite mer avslappnad och sportig.

Vivianne Westwood

När det kommer till bröllopsklänningar och galaklänningar så är det få som fått folk att tappa andan lika många gånger som Vivianne Westwood. Många kändisar vänder sig till den här skaparen av konst i klädesform när de ska ha någon speciell tillställning.

Vera Wang

En mer klassisk och stilren modeskapare är Vera Wang. Även om prisklassen är lite högre så kan man alltid förvänta sig något unikt och spännande från henne. Även Vera Wang har gjort många bröllopsklänningar genom åren och anses vara en av vår tids mest kända och inflytelserika designers.

Marc Jacobs

En annan känd modeprofil som är känd på den internationella planen är ingen mindre än Marc Jacobs. Något som i Sverige blivit väldigt populärt från den här designern är såklart hans väskor, men man ska komma ihåg att han även designar mycket annat. Dessutom är allting av högsta kvalitet, vilket är något man förutsätter när man betalar de här priserna.