Märken att hålla koll på

Det finns många märken som man ska hålla koll på, men vet du vilka som är hetast just nu? Läs följande inlägg och se till att du inte missar märkena som alla snackar om.

Hermine Hold

Isabella Löwengrip har gjort det igen! Hon har skapat ett nytt varumärke som fokuserar endast på att sälja sidenscarfar. Dessa är lite dyrare kanske, men kvaliteten är bra så man får ju vad man betalar för. Dessutom är de väldigt vackra.

Caia Cosmetic

Om man gillar Bianca Ingrosso så bör man känna till att hennes sminkmärke precis lanserat en ny palett med ögonskuggor. Efter första dagen som de såldes på Åhléns i Stockholm sålde de slut. Frågan är om folk handlar på grund av Bianca eller för att de verkligen gillar hennes smink. Man måste prova själv för att avgöra helt enkelt.

Ida Warg

Ida Warg har sin alldeles egna kollektion av skönhetsvård och många av produkterna har blivit stående favoriter hos svenska kvinnor. Speciellt populär är self tanning drops från Ida Warg. Dessa sägs vara helt underbara och går att använda hela året runt om man vill ha lite extra färg.