Arrangera moderesor

Den som är intresserad av att mixa sin hobby att resa med mode, och faktiskt göra det här till sitt jobb så är arrangör av moderesor det rätta yrket. I följande inlägg kommer du få tips på några resmål som är spännande om man är intresserad av mode.

Paris

En av världens mest besökta städer, Paris, är förutom bra för god mat och sightseeing också en fantastisk stad för modeälskare. Det finns mycket att se och göra, och många ikoniska butiker att besöka. Om man är intresserad av att handla billiga märkesprylar så kanske inte Paris är det bästa stället att åka till, men här finns allt som den som älskar mode behöver ifrån skor till väskor.

Milano

Om man istället vill åka till Italien så är det Milano som gäller. Det finns många olika gator man kan gå på och shoppa. Dessutom är maten väldigt god i Milano, och om man åker vid rätt tidpunkt på året så kan men även se till att få lite sol och brun färg.

New York

Ett av världens modemeckor är ju helt klart det stora äpplet, New York. Det är hit nästan alla åker som vill göra karriär som modell eller modeskapare, även om konkurrensen är i en klass för sig. Det är väldigt svårt att slå igenom på den här marknaden, men de som gör det kommer verkligen lyckas med sin karriär.

London

Den som vill hålla sig i Europa och kanske fokusera mest på shopping där man får mer valuta för pengarna bör åka till London. Det finns många olika ställen där man kan finna outlets, det vill säga utförsäljning av märkeskläder. Man kan säga att London är perfekt för den som inte vill lägga allt för mycket pengar på sin moderesa. Det finns nämligen väldigt många flygbolag som flyger billigt till London eller flygplatser runt omkring.

Stockholm

Om det är så att man inte bor i storstaden i Sverige så kanske man tycker att det är kul att åka till Stockholm och shoppa. Sätt ihop en resa tillsammans med vänner och/eller obekanta. Antingen kan man åka tåg tillsammans, eller kanske hyra en buss som man kan använda sig av hela helgen. Stockholm är toppen när det kommer till shopping av både nationella och internationella märken.