Häng med i modetrenderna

Ibland kan det kännas svårt att hänga med i vad som händer i modevärlden. Det finns så många trender och saker som man ska hålla koll på! Det är accessoarer hit, dieter dit, för att inte tala om alla skönhetstips som man ska lyssna på och ta till sig för att alltid se perfekt ut. I följande inlägg kommer några tips på hur man ska göra för att hänga med i svängarna utan att bli helt och hållet slut på vägen.

Läs bloggar

Hitta en eller två bloggare som du gillar. Se till att du läser deras bloggar med jämna mellanrum och låt dig inspireras av deras stilar. Det kanske räcker med att du läser bloggarna en gång i veckan så är du uppdaterad om vad de anser är viktigast just nu!

Köp modetidningar

En gång i månaden kan det vara klokt att faktiskt köpa hem ett magasin eller en tidning. Att det här är gammaldags, ja kanske, men alla måste erkänna att det är något speciellt med att tappa upp ett varmt bad på söndagskvällen, servera ett kallt glas vin och sedan sjunka ner och läsa en modetidning. Finns det något bättre sätt att koppla av på egentligen? Just det, glöm inte ansiktsmasken.

Följ konton på sociala medier

Lite mer dagliga uppdateringar kan man få genom att följa konton i sociala medier som är fokuserade på mode. Det är ju främst Instagram som är effektivt. Twitter skrivs det för mycket på, och läsning får du via dina bloggar, och Facebook är inte heller så talande som bilderna på Instagram. Dessutom kan man följa hur många konton som helst på Instagram, vilket är roligt för den som vill ha ett långt och diversifierat flöde av inspiration. Skapa ett eget konto och låt andra följa dig och dina råd.