Hetaste namnen inom mode i Sverige

Det finns många unga som gamla i Sverige som vill vara den alla andra följer när det kommer till mode och stil. I följande inlägg kommer vi gå igenom några av de som är mest kända för stunden.

Elsa Ekman

Elsa är från Stockholm och jobbar som modell. Hon blev snabbt populär på sociala medier där hon förutom att hon såg fantastiskt vacker ut på bilderna även hade en unik stil. Somliga kallar Elsa Ekmans stil lite lekfull och kaxig. Följ själv och se vilket tuff brud Elsa Ekman verkligen är. Det är inte konstigt att hon blivit utsedd till Sveriges hetaste modeikon flera gånger om.

Hanna Stefansson

Skåningen som tidigt blev känd inom bloggvärlden är idag en av de viktigare modereportrarna på Elle Sverige. Hon är sedan några år bosatt i Danmark, vilket resulterat i ett och annat jobb för Elle Danmark också. Hennes stil är väldigt klassisk och egen. Även om hennes dagliga outfits inte är något som passar dig i din vardag så kanske de kan vara inspiration.

Elsa Billgren

En annan bloggare på Elle Sverige är ingen mindre än Elsa Billgren. Hon älskar allt som har med mode att göra, absolut! Men hennes nisch har blivit vintagekläder. Precis som många andra kändisar i dagsläget så har Elsa Billgren även en podd, tillsammans med Sofia Wood. Podden heter Wood Billgren, för den som känner sig sugen på att lyssna.

Kenza

När man ska prata om ikoner inom Sveriges modevärld så går det ju inte att inte nämna Kenza. Precis som Hanna Stefansson så blev Kenza snabbt känd som bloggare, och hon har haft en väldigt fruktsam karriär som detta. Även om hon var ung när hon började så har hon lyckats att fånga de viktiga delarna i livet och utvecklats i samband med att hon själv åldrats, något som hennes läsare har uppskattat. Även Kenza har en blogg tillsammans med sin väninna och heta ämnen som diskuterats på senaste tiden är såklart graviditet och födsel, eftersom det är det som Kenza gått igenom. Nu är det livet som mamma som gäller och mycket snack om småbarn. Stor skillnad mot om man jämför med de ämnen som Kenza behandlade när hon en gång började sin karriär som bloggerska. Oavsett så har det gått väldigt bra för henne!