Kläder som passar din kropp

Som alla känner till finns det alltid modetrender som kommer och går. Vad som är modernt idag kan vara omodernt imorgon. Mode är en fingervisning av vad som är inne och populärt men det betyder inte att en modetrend kommer att passa din kropp och få dig att se snygg ut. Det är viktigare att vi klär oss med kläder som passar vår kroppsform, livsstil och personlighet än vad som råkar vara trendigt för tillfället.

Olika kroppsformer

Vi har alla olika kroppsformer och det är inte alltid enkelt att hitta de kläder som passar just din kropp och livsstil. Kanske du har vad man kallar en kurvig kroppsform med fylliga bröst, markerad midja, kraftig över rumpa och lår samt breda axlar. Använd gärna lägre urringningar som framhäver dina kurvor och se till att använda en BH som passar perfekt för att framhäva en vacker siluett. Undvik formlösa kläder som gömmer dina kurvor. En oval kroppsform innebär att du är rund kring midjan och har smala ben. Lägg inte volym runt midjan utan lyft fram dina ben istället. Det kommer att skapa en smalare siluett. Klä dig inte i åtsittande toppar, korta smala kjolar eller raka plagg. Triangel form innebär att du är smal över dina axlar och bred över lår och rumpa. Markera din överkropp och använd gärna axelvaddar. Genom att använda starka samt ljusa färger på överkroppen och mörka färger på nederdelen kommer du att få en snyggare siluett. En rektangel form betyder att du har en rak figur där byst samt höft har nästan samma mått men saknar en markerad midja. Skapa former och markera din midja genom att till exempel använda breda bälten. Fokusera på accessoarer och undvik oversize plagg och raka toppar.

Små bröst

En del kvinnor med små bröst trivs alldeles utmärkt med sitt utseende medan andra känner att det är jobbigt och tycker inte att de är kvinnliga trots ett vackert utseende. Att till exempel inte kunna klä sig i vackra klänningar med djupa urringningar eller använda push up-bhar ger många en dålig självkänsla och en vilja att genomgå en bröstförstoring. Först och främst bör du alltid utföra en bröstföstoring av en certifierad plastikkirurg. Men vad många inte känner till är att för att kunna uppnå ett perfekt och naturligt resultat gäller det att välja bästa implantat. När du väljer Motivas fina droppformade implantat kommer du att bli riktigt nöjd med resultatet. Anatomical TrueFixation har en stabil samt anatomisk form som simulerar ett naturligt bröst. Detta droppformade implantat är marknadens enda släta anatiomiska implantat. Valet av implantat beror till stor del på din anatomi samt basvävnad för att få bästa resultat. Förutom droppformade implantat erbjuder Motiva även Ergonomix samt Motiva Round som givetvis finns i flera olika storlekar.

Olika typer av klädstilar

Att välja rätt klädstil har egentligen inte särskilt mycket med mode att göra. Val av kläder beror istället på vårt yrke, personlighet, kroppsform, levnadsstil och hur aktiva vi är. För dig som jobbar i ett administrativt yrke krävs mer klassiska kläder, för dig som tränar mycket blir ett mer avslappnat och sportigt utseende ett naturligt val och för dig som är romantiskt lagd är valet oftast kvinnliga plagg som framhäver dina kurvor. Oavsett vilket finns det inget som hindrar att du blandar olika stilar i din garderob.