Underbara under – välj rätt kalsonger

Kvinnor gillar ofta att ta på sig snygga underkläder, kanske för att känna sig fina eller för att förföra. Nu tycker även männen att det är viktigt med personliga val av kalsonger för att vara trendiga inpå bara kroppen. Hos kalsongshopen.se hittar du de allra trendigaste och bekvämaste kalsongerna för alla killar.

Konsten att välja rätt kalsonger

Det går trender även i kalsonger och även om det kan tyckas vara en universell lösning för alla killar att hitta ett par kalsonger så är det faktiskt långt ifrån sant. Det finns en uppsjö att ösa ur vad gäller varumärken, färgval, kvalitet och även form. Men grundinställningen är att de ska ge stöd och vara värmande också om vintern, eller hur? Sedan finns det faktiskt också en del tips du kan ta del av när du står inför nästa kalsongköp.

1. Kvalitet ger bättre stöd och en skönare passform.

Satsa på kalsonger av kvalitet och inte ett par som går sönder efter ett par tvättar. Kalsonger är faktiskt ganska dyra så tänk på valet när du köper dem. Kolla in utbudet på kalsongshopen.se och se vad som finns.

2. Köp gärna flera i samma förpackning.

Satsa på flerpack, då har du flera med en gång och oftast blir det billigare. Män brukar inte gå ut och köpa ett par kalsonger som vi kvinnor köper ett par läckra trosor så satsa på flerpack så kan du vara nöjd. Kalsongshopen.se har massor av snygga kalsonger i flerpack att erbjuda.

3. Välj ett skönt och bra material.

Kalsonger ska kännas sköna mot huden och ha en bra passform. Det gör de lättare om de har ett bra material som hjälper huden att andas. Bomull brukar alltid gå hem men det kan också vara bra att ha ett par kalsonger i funktionsmaterial om du svettas mycket eller ska ge dig iväg på äventyr utomhus en tid. De drar inte åt sig fukt och känns extra bekväma.

4. Ha flera par att byta med efter klädstil.

De kalsonger man har när man går till gymmet är kanske inte samma kalsonger man vill använda om man går på en dejt eller på en fest. Se till att ha en mångsidig uppsättning av kalsonger, några i olika neutrala färger men också ett par i ett trevligt mönster. Våga vara lekfull!

Har du ett par tajta jeans ska du välja tightare och kroppsnära kalsonger medan ett par minimalistiska kan vara häftigt om du vill känna dig lite sexigare för en kväll. Allt beror på vem du är, vilka dina behov är och vilken kroppsform du själv har. Vissa män tycker faktiskt inte ens om kalsonger utan föredrar boxershorts. Det som du absolut vill undvika är skav och där är både material och passform de två största faktorerna om kalsongerna skaver eller inte. Dina kläder ovanpå ska sitta snyggt, men ibland kanske du vill att kalsongerna sticker fram med resåren över midjan så det syns vilket varumärke du bär, såsom Calvin Klein eller Björn Borg.